a kedvezményezett neve: Szőllősi János egyéni vállalkozó

a projekt címe: Asztalosipari gépfejlesztés Szőllősi János ev.-nál.

a szerződött támogatás összege: 9 709 000 Ft

a támogatás mértéke (%-ban): 70%

a projekt tartalmának bemutatása:

A projekt sikeresen megvalósult, beszerzésre került a két asztalosipari gép. Az új Centauro CVS-20 láncmaró gép tizedmilliméter pontossággal dolgozik, a korábbinál 50%-al nagyobb kapacitással. Munkába állításával a nyílászárók csapozása, zárfuratainak kialakítása sokkal gyorsabban, precízebben kivitelezhető. Nem beszélve az alacsony energiaigényéről és károsanyag-kibocsátásáról. Az SCM minimax SI 400 ES lapszabászgép révén sokkal pontosabban tudunk vágni, nulla hibalehetősséggel. A szabászgép LCD kijelzővel ellátott, programozható berendezés, melyet bútorlapok szabásához tudunk használni. A laminált lapok mellett a természetes tömör fa vágására (szögbe vágásra is) egyaránt alkalmas. Az elővágómű emelése és működtetése egy emelőrendszerrel történik, amelynek köszönhetően az átállásnál adódó anyagveszteség mértéke csökkenthető. A két gép üzembe helyezésével jelentősen javult a késztermékek minősége és a növekvő lakossági igények kiszolgálása is. Mindez a versenyképességünket javítja.

a projekt befejezési dátuma:2023.03.27.

projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-05950

Pályázati felhívás neve: A Bakonyért Vidékfejlesztési Akciócsoport Egyesület – Bakonyi mikrovállalkozások fejlesztése című, VP6-19.2.1.-1-8.1.2-17 kódszámú felhívás

Kedvezményezett neve: Szöllősi János egyéni vállalkozó

Projekt címe: Szöllősi János egyéni vállalkozó eszközparkjának bővítése

Projekt azonosító száma: 3382019695

Szerződött támogatás összege: 5 437 800 Ft

Támogatás mértéke (%-ban): 60,00 %

Projekt befejezési dátuma: 2023.05.09

 

Projekt tartalmának bemutatása:

Faipari vállalkozásom eszközparkjának bővítésé valósult meg a pályázat segítségével. A cél a hatékonyabb, pontosabb, gyorsabb munkavégzés, a kézi munkavégzés lehető legtöbb helyen való kiváltása volt, az új és modern eszközök által energiatakarékosabb és környezetkímélőbb felhasználás mellett. A beszerezett eszközök: 1 db SCM F410 NOVA egyengető gyalugép, 1 db elektró-hidraulikus keretszorító prés és 2 db WAGNER SP-Puma28-40 GM4700AC festék szóró rendszer (1db alapozóanyagok szórásához, 1 db fedő festékanyagok szórásához). A technológia fejlesztése versenyképességemet javítja, segítségével minőségben még többet tudok nyújtani partnereimnek, vevőimnek.

Együttműködő Partnerünk: 

 

Több mint 20 év tapasztalata

 

A SzöllősiFa régóta gyárt nyílászárót

Bővebben »

Több mint 20 000 nyílászáró

 

Több mint 20 000 darab nyílászárót gyártottunk le, egyedi igények alapján

Bővebben »

Több mint szimpla nyílászáró

 

Komoly minőségi követelmények, korszerű gépsor, nagy kapacitás, kedvező árazás.

Bővebben »